Voorspeelmorgen

Koninklijke Harmonie Concordia Hengelo organiseerde op zondag 3 april haar jaarlijkse voorspeelmorgen.

Alle leden, maar vooral de leerlingen, werden in de gelegenheid gesteld hun ingestudeerde muziekstukken aan het aanwezige publiek, dat vooral bestond uit familieleden van de leerlingen, en andere belangstellenden ten gehore te brengen.

Leerlingen van de Muzikale BasisVorming speelden hun deuntje op de blokfluit. Spannend was dat ze samen mochten spelen met de malletband.

Ook kwamen de leerlingen die al een instrument hebben gekozen en bespelen aan bod. Saxofoon, klarinet, bas, bariton, trompet, trombone, dwarsfluit en slagwerk werden bespeeld. Ze deden dit solo of samen met anderen. Ter afsluiting speelden de muzikanten van het jeugdorkest het deel “March” uit “Let’s Celebrate” en “Hawaii” uit “Around the World”.

Het aantal leerlingen van Concordia is al enkele jaren stabiel, maar we kunnen natuurlijk nieuwe muzikanten gebruiken! Denk je als ouder: “mijn kind wil wel muziek gaan maken” of ben je al wat ouder en heb je zin om een instrument te gaan bespelen? Of heb je vroeger muziek gemaakt en wil je weer beginnen? Schroom niet! Kom eens kijken op onze repetitieavonden. Elke maandag om 19.45 uur repeteert de malletband. Iedere donderdag om 18.30 uur repeteert het jeugdorkest en om 19.30 uur start het harmonieorkest.

Mail voor meer informatie naar info@concordia-hengelo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>